A futás szervezői több ezer résztvevőre és kilátogatóra számítanak. A jótékonysági sportesemény napján a futás mellett a rendezők több kísérőprogrammal, bemutatókkal készülnek a futóknak és a velük kilátogatóknak.

Ebből fakadóan a futás kapcsán kilátogatók potenciális célcsoportjai lehetnek a kitelepülő cégeknek, a kitelepült szolgáltatásoknak és a helyszíni, valamint a rendezvényt megelőző online hirdetéseknek. Mindezekkel kapcsolatban a szervezők széles spektrumban kínálnak egyedi lehetőséget minden érdeklődő vállalatnak, civil szervezetnek.

Hatalmas vonzerő lehet továbbá, hogy vállalatok dolgozói egyéni-és csapatos távokban is nevezhetnek, a saját csapatuk szellemi-fizikai egysége tovább erősödik, így verseny kiválóan alkalmas csapatépítésre is.

Nagy célközönségre vágysz? Hirdetni szeretnél? Be szeretnél mutatni valamilyen terméket? Árulni szeretnél?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor jó helyen jársz . A Debreceni Repülőtéren megrendezésre kerülő WizzAir Debrecen Airport Run jótékonysági futáson mindezt megteheted. A futás számos nagy céget és egyéni versenyzőt vonz, így velük könnyen kapcsolatba kerülhetsz és bemutathatod nekik termékeidet, szolgáltatásaidat élőben, vagy akár hirdetéseken keresztül. A hirdetések mellett a legnyerőbb bemutatási forma lehet a helyszíni kitelepülés lehet. A helyszínen a rendezvény mellett több kísérőprogramot is tervezünk amelynek Te és céged is része lehet szolgáltatástól függetlenül. Legyen szó akár gasztronómiáról, művészetről, sportról, vagy bármi másról.

Nálunk a helyed!

Érdeklődj a lehetőségekről az InnovAir Marketing Kft.-nél, aki a Debreceni Repülőtér kizárólagos marketing partnere.

Kérj ajánlatot!